Nabeschouwing Cercle Brugge - Zulte-Waregem (1-3) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 8 november 2020 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Cercle Brugge het zondag 8 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Zulte-Waregem (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 1-3 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door T. Chorý, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Zulte-Waregem vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Bruno op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Cercle Brugge de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via I. Ugbo.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Zulte-Waregem vergroot nadat G. Bruno de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Zulte-Waregem.

LIVE Cercle Brugge - Zulte-Waregem 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Chorý met assist van O. Govea Zulte-Waregem 0-1
30' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Musaba Cercle Brugge
31' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Bruno Zulte-Waregem 0-2
39' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor W. Bianda Zulte-Waregem
43' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor D. Hotič Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Omolo voor F. Kanoute Cercle Brugge
60' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor B. Srarfi Zulte-Waregem
61' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Biancone voor R. Decostere Cercle Brugge
67' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt I. Ugbo met assist van A. Musaba Cercle Brugge 1-2
74' Wissel Cercle Brugge Wissel Leonardo Lopes voor K. Hazard Cercle Brugge
78' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Bruno Zulte-Waregem 1-3
78' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Opare voor A. Sissako Zulte-Waregem
81' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Chorý Zulte-Waregem
81' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. De Bock voor B. Srarfi Zulte-Waregem
87' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Seck voor T. Chorý Zulte-Waregem
93' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor G. Biancone Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Zulte-Waregem
Opstellingen Cercle Brugge - Zulte-Waregem
De opstellingen van Cercle Brugge en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cercle Brugge - Zulte-Waregem

Cercle Brugge en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 11 keer wist de ploeg van Cercle Brugge te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Cercle Brugge. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cercle Brugge 9
Winst Zulte-Waregem 11
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cercle Brugge op een 11e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 16e plaats.