Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende (2-1) || Jupiler Pro League 2020/2021

Woensdag 20 januari 2021 - 21:00 uur



In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Club Brugge het woensdag 20 januari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Clinton Mata zette KV Oostende op een 0-1 voorsprong in de 14e minuut van de wedstrijd. Club Brugge kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Dost, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette K. Diatta zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Club Brugge de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

KV Oostende kreeg een penalty toegewezen in de 52e minuut, die werd genomen door F. Sakala. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wim Smet, waardoor Club Brugge dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - KV Oostende
Goals
2
1
Gele kaarten
1
1
Aanvallen
139
106
Gevaarlijke aanvallen
103
73
Corners
5
3
LIVE Club Brugge - KV Oostende 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Eigen doelpunt KV Oostende Eigen doelpunt Clinton Mata KV Oostende 0-1
32' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor N. Lang Club Brugge
38' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Dost met assist van R. Vormer Club Brugge 1-1
40' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Jäkel KV Oostende
49' Doelpunt Club Brugge Doelpunt K. Diatta met assist van R. Vormer Club Brugge 2-1
52' Penalty gemist KV Oostende Penalty gemist F. Sakala KV Oostende
58' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor J. Bataille KV Oostende
59' Wissel Club Brugge Wissel S. Denswil voor F. Ricca Club Brugge
69' Wissel Club Brugge Wissel É. Balanta voor R. Vormer Club Brugge
85' Wissel KV Oostende Wissel M. Thiam voor F. Sakala KV Oostende
86' Wissel Club Brugge Wissel I. Van der Brempt voor K. Diatta Club Brugge
86' Wissel Club Brugge Wissel D. Okereke voor N. Lang Club Brugge
87' Wissel KV Oostende Wissel M. Kvasina voor A. Skúlason KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - KV Oostende
Opstellingen Club Brugge - KV Oostende
De opstellingen van Club Brugge en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Philippe Clement
Formatie 5-3-2
Coach Alexander Blessin
Wissels KV Oostende
# Speler Pos.
73 Jorben Vanhulle
94 Jordy Schelfhout K
29 Robbie D'Haese M
19 Mamadou Thiam A
24 Evangelos Patoulidis A
11 Indy Boonen A
21 Marko Kvasina A
Voorbeschouwing Club Brugge - KV Oostende

Club Brugge en KV Oostende treffen elkaar in de 25e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 8 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 15
Winst KV Oostende 2
Gelijkspel 2
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 1e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Club Brugge - KV Oostende Opstelling Club Brugge Opstelling KV Oostende Live Club Brugge - KV Oostende Live Club Brugge - KV Oostende kijken Club Brugge - KV Oostende kijken Live Club Brugge - KV Oostende stream Club Brugge - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende Uitslag Club Brugge - KV Oostende Statistieken Club Brugge - KV Oostende Jupiler Pro League 2020/2021 Club Brugge - KV Oostende wedden Club Brugge - KV Oostende gokken Club Brugge - KV Oostende Unibet