Nabeschouwing Genk - Sint-Truiden (4-0) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 11 april 2021 - 13:30 uur



In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Genk het zondag 11 april 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Sint-Truiden (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 4-0 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door T. Bongonda, waarmee Genk met 1-0 de leiding nam. Genk vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Heynen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van Genk, waarmee K. Thorstvedt zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Sint-Truiden kreeg een penalty toegewezen in de 41e minuut, die werd genomen door Y. Suzuki. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Ook na de derde treffer nam Genk geen gas terug, waardoor in de 53e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van P. Onuachu.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Genk.

Wedstrijdstatistieken Genk - Sint-Truiden
Goals
4
0
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
15
4
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
97
64
Gevaarlijke aanvallen
75
40
Corners
5
2
Wissels
5
5
LIVE Genk - Sint-Truiden 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor C. Brüls Sint-Truiden
21' Doelpunt Genk Doelpunt T. Bongonda Genk 1-0
24' Doelpunt Genk Doelpunt B. Heynen met assist van J. Ito Genk 2-0
34' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor S. De Ridder Sint-Truiden
35' Doelpunt Genk Doelpunt K. Thorstvedt Genk 3-0
41' Penalty gemist Sint-Truiden Penalty gemist Y. Suzuki Sint-Truiden
46' Wissel Genk Wissel M. McKenzie voor C. Cuesta Genk
53' Doelpunt Genk Doelpunt P. Onuachu met assist van K. Thorstvedt Genk 4-0
60' Wissel Genk Wissel A. Preciado voor J. Ito Genk
61' Wissel Sint-Truiden Wissel F. Colidio voor C. Brüls Sint-Truiden
61' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Ito voor I. Mboyo Sint-Truiden
68' Wissel Genk Wissel B. Toma voor K. Thorstvedt Genk
68' Wissel Genk Wissel C. Dessers voor P. Onuachu Genk
76' Wissel Genk Wissel L. Oyen voor B. Heynen Genk
76' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Nazon voor Y. Suzuki Sint-Truiden
76' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Van Dessel voor J. Steuckers Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Sint-Truiden
Opstellingen Genk - Sint-Truiden
De opstellingen van Genk en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Peter Maes
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
1 Kenny Steppe K
32 Chris Durkin M
19 Stan Van Dessel M
90 Duckens Nazon A
22 Wolke Janssens A
18 Facundo Colidio A
11 Oleksandr Filippov A
Voorbeschouwing Genk - Sint-Truiden

Genk en Sint-Truiden treffen elkaar in de 33e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 7 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Genk favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Genk 15
Winst Sint-Truiden 4
Gelijkspel 6
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk op een 3e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Genk - Sint-Truiden Opstelling Genk Opstelling Sint-Truiden Live Genk - Sint-Truiden Live Genk - Sint-Truiden kijken Genk - Sint-Truiden kijken Live Genk - Sint-Truiden stream Genk - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Genk - Sint-Truiden Uitslag Genk - Sint-Truiden Statistieken Genk - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2020/2021 Genk - Sint-Truiden wedden Genk - Sint-Truiden gokken Genk - Sint-Truiden Unibet