Nabeschouwing Gent - Beerschot-Wilrijk (5-1) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 4 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Gent het zondag 4 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Beerschot-Wilrijk (5-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 5-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Yaremchuk, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Gent vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Yaremchuk op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee L. Depoitre zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Gent geen gas terug, waardoor in de 61e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Depoitre. De 5-0 voor Gent volgde even later in de 79e minuut nadat M. Samoise namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Beerschot-Wilrijk speler I. Coulibaly, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lothar D'hondt bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Gent.

LIVE Gent - Beerschot-Wilrijk 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van L. Depoitre Gent 1-0
15' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van O. Bukari Gent 2-0
29' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre Gent 3-0
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel L. Brogno voor D. Van den Buijs Beerschot-Wilrijk
51' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Marreh Gent
61' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre met assist van O. Bukari Gent 4-0
62' Wissel Gent Wissel G. Chakvetadze voor A. Niangbo Gent
66' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Noubissi voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
74' Wissel Gent Wissel M. Samoise voor O. Bukari Gent
78' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Dom Beerschot-Wilrijk
78' Wissel Gent Wissel T. Kleindienst voor R. Yaremchuk Gent
79' Doelpunt Gent Doelpunt M. Samoise met assist van M. Mohammadi Gent 5-0
80' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Sanyang voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
91' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt I. Coulibaly Beerschot-Wilrijk 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Gent - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Gent en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Wim De Decker
Coach Hernán Pablo Losada
Voorbeschouwing Gent - Beerschot-Wilrijk

Gent en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gent en Beerschot-Wilrijk elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Winst Gent 0
Winst Beerschot-Wilrijk 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 15e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 3e plaats.