Nabeschouwing Gent - Zulte-Waregem (0-3) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 29 november 2020 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Gent het zondag 29 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Zulte-Waregem (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 0-3 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door O. Govea, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Zulte-Waregem vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Chorý op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Zulte-Waregem, waarmee J. Vossen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexandre Boucaut, waardoor Zulte-Waregem dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gent - Zulte-Waregem 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Ngadeu-Ngadjui Gent
27' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt O. Govea Zulte-Waregem 0-1
37' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Chorý met assist van B. Srarfi Zulte-Waregem 0-2
46' Wissel Gent Wissel E. Owusu voor R. Bezus Gent
54' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. De Bock Zulte-Waregem
64' Wissel Gent Wissel A. Niangbo voor S. Kums Gent
71' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Vossen voor T. Chorý Zulte-Waregem
78' Wissel Gent Wissel J. Botaka voor A. Castro-Montes Gent
82' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Vossen met assist van O. Govea Zulte-Waregem 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Zulte-Waregem
Opstellingen Gent - Zulte-Waregem
De opstellingen van Gent en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Wim De Decker
Coach Francky Dury
Voorbeschouwing Gent - Zulte-Waregem

Gent en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 14e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 7 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gent 14
Winst Zulte-Waregem 12
Gelijkspel 10
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 11e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 16e plaats.