Nabeschouwing Kortrijk - Beerschot-Wilrijk (5-5) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 7 november 2020 - 16:15 uur



In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Kortrijk het zaterdag 7 november 2020 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Beerschot-Wilrijk (5-5)

De Jupiler Pro League 2020/2021 wedstrijd tussen Kortrijk en Beerschot-Wilrijk geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 5-5 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kortrijk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van M. Jonckheere. Kortrijk vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Selemani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut wist Beerschot-Wilrijk de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Bourdin.

R. Holzhauser zette Beerschot-Wilrijk even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Jasper Vergoote toegekende penalty wist te benutten. Beerschot-Wilrijk leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 50 minuten op voorsprong na een goal van T. Tissoudali: 2-3. In de 57e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Kortrijk speler I. Mboyo. Het volgende doelpunt van Kortrijk viel in de 68e minuut en betekende de 4-3. Het doelpunt kwam op naam van H. Guèye. In de 74e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door P. Bourdin van Beerschot-Wilrijk die daarmee tekende voor de 4-4. In de 88e minuut en werd het 4-5 via F. Frans speler Beerschot-Wilrijk. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Kortrijk, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jasper Vergoote bij een 5-5 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Beerschot-Wilrijk
Goals
5
5
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
17
Schoten op doel
8
12
Aanvallen
73
62
Gevaarlijke aanvallen
57
59
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE Kortrijk - Beerschot-Wilrijk 5-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Kortrijk Doelpunt M. Jonckheere Kortrijk 1-0
8' Doelpunt Kortrijk Doelpunt F. Selemani Kortrijk 2-0
28' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Y. Vorogovskiy Beerschot-Wilrijk
31' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel P. Bourdin voor Y. Vorogovskiy Beerschot-Wilrijk
39' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt P. Bourdin met assist van R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 2-1
43' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Sanusi Beerschot-Wilrijk
49' Penalty Beerschot-Wilrijk Penalty R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 2-2
50' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk 2-3
57' Penalty Kortrijk Penalty I. Mboyo Kortrijk 3-3
68' Doelpunt Kortrijk Doelpunt H. Guèye met assist van I. Mboyo Kortrijk 4-3
74' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt P. Bourdin Beerschot-Wilrijk 4-4
74' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Noubissi voor R. Sanusi Beerschot-Wilrijk
75' Wissel Kortrijk Wissel J. Stojanović voor M. Jonckheere Kortrijk
80' Wissel Kortrijk Wissel M. Badamosi voor H. Guèye Kortrijk
82' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Halaimia voor M. Suzuki Beerschot-Wilrijk
84' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor T. Sainsbury Kortrijk
87' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor J. De Sart Kortrijk
88' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt F. Frans met assist van M. Halaimia Beerschot-Wilrijk 4-5
94' Doelpunt Kortrijk Doelpunt T. Sainsbury met assist van J. De Sart Kortrijk 5-5
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Kortrijk - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Kortrijk en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Yves Vanderhaeghe
Formatie 3-5-2
Coach Hernán Pablo Losada
Wissels Beerschot-Wilrijk
# Speler Pos.
1 Wouter Biebauw K
3 Denys Prychynenko V
6 Dario Van den Buijs V
15 Pierre Bourdin V
27 Mohamed Reda Halaimia V
22 Abdulia Sanyang A
9 Marius Noubissi A
Voorbeschouwing Kortrijk - Beerschot-Wilrijk

Kortrijk en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kortrijk en Beerschot-Wilrijk elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Kortrijk 0
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 11e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kortrijk - Beerschot-Wilrijk Opstelling Kortrijk Opstelling Beerschot-Wilrijk Live Kortrijk - Beerschot-Wilrijk Live Kortrijk - Beerschot-Wilrijk kijken Kortrijk - Beerschot-Wilrijk kijken Live Kortrijk - Beerschot-Wilrijk stream Kortrijk - Beerschot-Wilrijk Fox Sports Nabeschouwing Kortrijk - Beerschot-Wilrijk Uitslag Kortrijk - Beerschot-Wilrijk Statistieken Kortrijk - Beerschot-Wilrijk Jupiler Pro League 2020/2021 Kortrijk - Beerschot-Wilrijk wedden Kortrijk - Beerschot-Wilrijk gokken Kortrijk - Beerschot-Wilrijk Unibet