Nabeschouwing KV Oostende - Beerschot-Wilrijk (1-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Maandag 10 augustus 2020 - 19:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt KV Oostende het maandag 10 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Beerschot-Wilrijk (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 1-2 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Beerschot-Wilrijk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van M. Noubissi. KV Oostende kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Vandendriessche, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette M. Noubissi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Beerschot-Wilrijk de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bram Van Driessche, waardoor Beerschot-Wilrijk dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE KV Oostende - Beerschot-Wilrijk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Noubissi met assist van T. Pietermaat Beerschot-Wilrijk 0-1
19' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Tanghe KV Oostende
22' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Gueye KV Oostende
60' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
63' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Vandendriessche met assist van A. Hjulsager KV Oostende 1-1
67' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor M. Gueye KV Oostende
67' Wissel KV Oostende Wissel C. McGeehan voor R. DHaese KV Oostende
72' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Kvasina KV Oostende
74' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Noubissi met assist van R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 1-2
78' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Maes voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
83' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Van den Buijs Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen KV Oostende - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van KV Oostende en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.