Nabeschouwing KV Oostende - Genk (3-1) || Jupiler Pro League 2020/2021

Woensdag 17 februari 2021 - 19:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt KV Oostende het woensdag 17 februari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Genk (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Genk is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 3-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. P. Onuachu maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Genk vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van M. Gueye in de 22e minuut zorgde er even later voor dat KV Oostende weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 26e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het M. Gueye van KV Oostende die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor KV Oostende vergroot nadat A. Theate de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor KV Oostende.

LIVE KV Oostende - Genk 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor G. Hubert KV Oostende
10' Penalty Genk Penalty P. Onuachu Genk 0-1
22' Penalty KV Oostende Penalty M. Gueye KV Oostende 1-1
26' Penalty KV Oostende Penalty M. Gueye KV Oostende 2-1
26' Gele kaart Genk Gele kaart voor C. Cuesta Genk
36' Wissel Genk Wissel J. Lucumí voor C. Cuesta Genk
50' Wissel KV Oostende Wissel J. Hendry voor R. DHaese KV Oostende
58' Doelpunt KV Oostende Doelpunt A. Theate met assist van M. Gueye KV Oostende 3-1
64' Wissel Genk Wissel C. Dessers voor K. Thorstvedt Genk
73' Wissel KV Oostende Wissel K. Vandendriessche voor N. Bätzner KV Oostende
73' Wissel KV Oostende Wissel M. Thiam voor F. Sakala KV Oostende
77' Wissel Genk Wissel L. Oyen voor D. Muñoz Genk
77' Wissel Genk Wissel A. Preciado voor J. Ito Genk
86' Wissel KV Oostende Wissel M. Kvasina voor M. Gueye KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Genk
Opstellingen KV Oostende - Genk
De opstellingen van KV Oostende en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.