Nabeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem (3-0) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 25 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt KV Oostende het zondag 25 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 3-0 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door K. Vandendriessche, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. KV Oostende vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. DArpino op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van KV Oostende, waarmee F. Sakala zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat KV Oostende gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor KV Oostende dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE KV Oostende - Zulte-Waregem 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Vandendriessche met assist van F. Sakala KV Oostende 1-0
33' Doelpunt KV Oostende Doelpunt M. DArpino KV Oostende 2-0
37' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Sakala met assist van K. Vandendriessche KV Oostende 3-0
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Van Hecke voor D. Opare Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Srarfi voor O. Govea Zulte-Waregem
52' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Sakala KV Oostende
59' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Vossen voor W. Bianda Zulte-Waregem
61' Wissel KV Oostende Wissel A. Hjulsager voor M. Gueye KV Oostende
69' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor O. Deschacht Zulte-Waregem
69' Wissel KV Oostende Wissel M. Kvasina voor C. McGeehan KV Oostende
83' Wissel KV Oostende Wissel F. Marquet voor F. Sakala KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Zulte-Waregem
Opstellingen KV Oostende - Zulte-Waregem
De opstellingen van KV Oostende en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.