Nabeschouwing Mechelen - Antwerp (3-0) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 10 januari 2021 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Mechelen het zondag 10 januari 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Antwerp (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 3-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door R. Schoofs, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Hairemans op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Mechelen, waarmee G. Hairemans zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erik Lambrechts, waardoor Mechelen dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mechelen - Antwerp 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Batubinsika Antwerp
46' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Buta Antwerp
59' Doelpunt Mechelen Doelpunt R. Schoofs Mechelen 1-0
62' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Engvall Mechelen
63' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Hairemans met assist van G. Engvall Mechelen 2-0
64' Wissel Antwerp Wissel C. Benavente voor K. Miyoshi Antwerp
64' Wissel Antwerp Wissel S. Juklerød voor J. Lukaku Antwerp
67' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Hairemans met assist van R. Schoofs Mechelen 3-0
72' Wissel Mechelen Wissel M. Shved voor K. Mrabti Mechelen
79' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor N. Storm Mechelen
79' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor G. Hairemans Mechelen
80' Wissel Mechelen Wissel A. Vranckx voor G. Engvall Mechelen
81' Wissel Antwerp Wissel J. Gelin voor D. Batubinsika Antwerp
81' Wissel Antwerp Wissel F. Boya voor A. De Sart Antwerp
87' Wissel Mechelen Wissel V. Wernersson voor J. Van Damme Mechelen
91' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Haroun Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Antwerp
Opstellingen Mechelen - Antwerp
De opstellingen van Mechelen en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mechelen - Antwerp

Mechelen en Antwerp treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 2 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Antwerp favoriet. 3 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Mechelen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Mechelen 1
Winst Antwerp 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 14e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 5e plaats.