Nabeschouwing Mechelen - Beerschot-Wilrijk (2-3) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 29 november 2020 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Mechelen het zondag 29 november 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Beerschot-Wilrijk (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 2-3 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door T. Tissoudali, waarmee Beerschot-Wilrijk met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van F. Frans zorgde ervoor dat Mechelen op 1-1 kwam te staan in de 21e minuut. Via een eigen goal van A. Mboko kwam Mechelen in de 44e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

In de 58e minuut werd A. Vranckx van Mechelen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Mechelen het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Van den Bergh de 2-2 maakte namens Beerschot-Wilrijk. Beerschot-Wilrijk kwam op voorsprong nadat I. Coulibaly de 2-3 wist te maken na 80 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lawrence Visser en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Beerschot-Wilrijk.

LIVE Mechelen - Beerschot-Wilrijk 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk 0-1
18' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor I. Coulibaly Beerschot-Wilrijk
21' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt F. Frans Mechelen 1-1
39' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Vanlerberghe Mechelen
42' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Pietermaat Beerschot-Wilrijk
44' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt A. Mboko Mechelen 2-1
58' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor A. Vranckx Mechelen
67' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor N. Storm Mechelen
68' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Hairemans Mechelen
69' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Van den Bergh met assist van R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 2-2
74' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor R. Schoofs Mechelen
74' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel B. Eleke voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
76' Wissel Mechelen Wissel T. Peyre voor K. Mrabti Mechelen
80' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt I. Coulibaly met assist van J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk 2-3
81' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Sanyang voor A. Mboko Beerschot-Wilrijk
85' Wissel Mechelen Wissel W. Togui voor S. Voet Mechelen
85' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor R. Schoofs Mechelen
86' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Van den Buijs voor Y. Vorogovskiy Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Mechelen - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Mechelen en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.