Nabeschouwing Mechelen - Cercle Brugge (2-3) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 22 augustus 2020 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Mechelen het zaterdag 22 augustus 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Cercle Brugge (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 2-3 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door W. Togui, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Cercle Brugge kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Ugbo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette D. Hotič zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cercle Brugge de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Vranckx de 2-2 maakte voor Mechelen. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Cercle Brugge dat in de 80e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Somers de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Van Damme en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Cercle Brugge.

LIVE Mechelen - Cercle Brugge 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Omolo Cercle Brugge
37' Doelpunt Mechelen Doelpunt W. Togui Mechelen 1-0
54' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt I. Ugbo met assist van K. Hoggas Cercle Brugge 1-1
57' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt D. Hotič met assist van J. Taravel Cercle Brugge 1-2
63' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor N. Storm Mechelen
63' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor G. Hairemans Mechelen
64' Doelpunt Mechelen Doelpunt A. Vranckx Mechelen 2-2
67' Wissel Cercle Brugge Wissel T. Somers voor I. Ugbo Cercle Brugge
72' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Vranckx Mechelen
73' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Gory voor K. Hazard Cercle Brugge
76' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Taravel Cercle Brugge
80' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt T. Somers Cercle Brugge 2-3
82' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor I. de Camargo Mechelen
82' Wissel Mechelen Wissel J. Vanlerberghe voor R. Bushiri Mechelen
88' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor O. Kaya Mechelen
92' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Corryn voor D. Velkovski Cercle Brugge
95' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor L. Bijker Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Cercle Brugge
Opstellingen Mechelen - Cercle Brugge
De opstellingen van Mechelen en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Mechelen - Cercle Brugge

Mechelen en Cercle Brugge treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 8 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 15 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Mechelen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Mechelen 8
Winst Cercle Brugge 15
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 7e positie staat, terwijl we Cercle Brugge terugvinden op de 4e plaats.