Nabeschouwing OH Leuven - Gent (0-3) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 24 januari 2021 - 20:45 uur



In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt OH Leuven het zondag 24 januari 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Gent (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Gent is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 0-3 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Mohammadi, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Gent vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Kums op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee O. Bukari zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 79e minuut moest OH Leuven verder met een man minder, nadat T. Henry een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesley Alen, waardoor Gent dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Gent
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
13
20
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
103
130
Gevaarlijke aanvallen
63
61
Corners
3
7
Wissels
4
5
LIVE OH Leuven - Gent 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Gent Doelpunt M. Mohammadi Gent 0-1
28' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor T. Henry OH Leuven
45' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kums Gent
46' Gele kaart Gent Gele kaart voor O. Bukari Gent
50' Doelpunt Gent Doelpunt S. Kums Gent 0-2
52' Wissel OH Leuven Wissel S. Schrijvers voor D. Hubert OH Leuven
54' Doelpunt Gent Doelpunt O. Bukari met assist van S. Kums Gent 0-3
62' Wissel OH Leuven Wissel J. Eppiah voor X. Mercier OH Leuven
68' Wissel Gent Wissel A. Niangbo voor O. Bukari Gent
72' Wissel OH Leuven Wissel A. King voor T. Vlietinck OH Leuven
73' Wissel OH Leuven Wissel B. Bese voor K. Malinov OH Leuven
76' Wissel Gent Wissel D. Arslanagić voor M. Ngadeu-Ngadjui Gent
76' Wissel Gent Wissel L. Depoitre voor R. Yaremchuk Gent
79' Tweede gele kaart OH Leuven Tweede gele kaart voor T. Henry OH Leuven
83' Wissel Gent Wissel E. Owusu voor N. Dorsch Gent
83' Wissel Gent Wissel Y. Malede voor S. Kums Gent
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Gent
Opstellingen OH Leuven - Gent
De opstellingen van OH Leuven en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gent zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Marc Brys
Wissels OH Leuven
# Speler Pos.
38 Oregan Ravet K
15 Dylan Ouedraogo V
21 Filip Benković V
8 Andy King M
18 Barnabás Bese M
16 Siebe Schrijvers A
32 Daan Vekemans A
26 Joshua Okpoda Eppiah A
Formatie 5-3-2
Coach Hein Vanhaezebrouck
Voorbeschouwing OH Leuven - Gent

OH Leuven en Gent treffen elkaar in de 21e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 6 keer wist de ploeg van OH Leuven te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor OH Leuven. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst OH Leuven 1
Winst Gent 6
Gelijkspel 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 7e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
OH Leuven - Gent Opstelling OH Leuven Opstelling Gent Live OH Leuven - Gent Live OH Leuven - Gent kijken OH Leuven - Gent kijken Live OH Leuven - Gent stream OH Leuven - Gent Fox Sports Nabeschouwing OH Leuven - Gent Uitslag OH Leuven - Gent Statistieken OH Leuven - Gent Jupiler Pro League 2020/2021 OH Leuven - Gent wedden OH Leuven - Gent gokken OH Leuven - Gent Unibet