Nabeschouwing OH Leuven - Sporting Charleroi (1-3) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 22 augustus 2020 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt OH Leuven het zaterdag 22 augustus 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Sporting Charleroi (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Dessoleil, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. OH Leuven kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van X. Mercier, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette M. Fall zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting Charleroi de leiding in de wedstrijd nam.

In de 65e minuut werd M. Fall van Sporting Charleroi met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sporting Charleroi het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 80 minuten werd de voorsprong voor Sporting Charleroi vergroot nadat K. Rezaei de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sporting Charleroi.

LIVE OH Leuven - Sporting Charleroi 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt D. Dessoleil met assist van R. Morioka Sporting Charleroi 0-1
34' Doelpunt OH Leuven Doelpunt X. Mercier met assist van K. Sowah OH Leuven 1-1
50' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Fall Sporting Charleroi 1-2
59' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Sowah OH Leuven
59' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
65' Rode kaart Sporting Charleroi Rode kaart voor M. Fall Sporting Charleroi
65' Wissel OH Leuven Wissel J. Perbet voor Y. Croizet OH Leuven
69' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
75' Wissel OH Leuven Wissel O. Myny voor Y. Aguemon OH Leuven
80' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei met assist van A. Gholizadeh Sporting Charleroi 1-3
81' Wissel OH Leuven Wissel D. Vekemans voor T. Vlietinck OH Leuven
82' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Busi Sporting Charleroi
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Nicholson voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
92' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor G. Hendrickx Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Sporting Charleroi
Opstellingen OH Leuven - Sporting Charleroi
De opstellingen van OH Leuven en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.