Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Antwerp (2-3) || Jupiler Pro League 2020/2021

Maandag 12 april 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Royal Excel Mouscron het maandag 12 april 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Antwerp.

Via de Royal Excel Mouscron - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Antwerp (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 2-3 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door D. Mbokani, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. In de 41e minuut moest M. Le Marchand van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jan Boterberg een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Antwerp verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Antwerp via een goal van D. Mbokani in de 48e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 49e minuut was het Royal Excel Mouscron dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van F. Olinga. Na 62 minuten werd de voorsprong voor Antwerp vergroot nadat A. Seck de 1-3 wist te scoren. Royal Excel Mouscron verkleinde in de 88e minuut de achterstand doordat H. Harbaoui de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jan Boterberg bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Antwerp.

LIVE Royal Excel Mouscron - Antwerp 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van Buta Antwerp 0-1
38' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
41' Rode kaart Antwerp Rode kaart voor M. Le Marchand Antwerp
48' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van D. Lamkel Zé Antwerp 0-2
49' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt F. Olinga met assist van S. Tabekou Royal Excel Mouscron 1-2
62' Doelpunt Antwerp Doelpunt A. Seck met assist van L. Refaelov Antwerp 1-3
67' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel Bruno Xadas voor D. Hočko Royal Excel Mouscron
68' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel I. Faraj voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
77' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel H. Gnohéré voor D. Mohamed Royal Excel Mouscron
78' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor O. De Wolf Antwerp
81' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor Nuno da Costa Royal Excel Mouscron
83' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor S. Agouzoul Royal Excel Mouscron
84' Wissel Antwerp Wissel F. Boya voor D. Mbokani Antwerp
88' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt H. Harbaoui Royal Excel Mouscron 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Antwerp
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Antwerp
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Royal Excel Mouscron gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.