Nabeschouwing Sint-Truiden - KV Oostende (0-0) || Jupiler Pro League 2020/2021

Maandag 24 augustus 2020 - 20:45 uur



In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Sint-Truiden het maandag 24 augustus 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - KV Oostende (0-0)

De Jupiler Pro League 2020/2021 wedstrijd tussen Sint-Truiden en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Jorge Teixeira in de 42e minuut, waardoor Sint-Truiden met een man minder kwam te staan. KV Oostende kreeg via A. Skúlason in de 71e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Frederik Geldhof de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 76e minuut kreeg J. Bataille van KV Oostende voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en KV Oostende de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Frederik Geldhof niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - KV Oostende
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
1
6
Aanvallen
116
118
Gevaarlijke aanvallen
45
64
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Sint-Truiden - KV Oostende 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Hjulsager KV Oostende
22' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Lee Seung-Woo Sint-Truiden
33' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Skúlason KV Oostende
42' Rode kaart Sint-Truiden Rode kaart voor Jorge Teixeira Sint-Truiden
44' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. DArpino KV Oostende
46' Wissel Sint-Truiden Wissel Jonathan Buatu voor Lee Seung-Woo Sint-Truiden
55' Wissel KV Oostende Wissel M. Gueye voor I. Boonen KV Oostende
59' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Bataille KV Oostende
64' Wissel KV Oostende Wissel C. McGeehan voor M. DArpino KV Oostende
71' Penalty gemist KV Oostende Penalty gemist A. Skúlason KV Oostende
75' Wissel Sint-Truiden Wissel Jhonny Lucas voor S. Colombatto Sint-Truiden
75' Wissel KV Oostende Wissel T. Matam voor R. DHaese KV Oostende
76' Tweede gele kaart KV Oostende Tweede gele kaart voor J. Bataille KV Oostende
77' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Gueye KV Oostende
83' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Tanghe KV Oostende
84' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Ito voor F. Colidio Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - KV Oostende
Opstellingen Sint-Truiden - KV Oostende
De opstellingen van Sint-Truiden en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Kevin Muscat
Formatie 4-3-3
Coach Alexander Blessin
Wissels KV Oostende
# Speler Pos.
99 Bram Castro K
20 Théo Ndicka Matam V
4 Jack Hendry V
8 François Marquet M
18 Cameron McGeehan M
7 Makhtar Gueye A
21 Marko Kvasina A
Voorbeschouwing Sint-Truiden - KV Oostende

Sint-Truiden en KV Oostende treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frederik Geldhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 1 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Sint-Truiden favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 5
Winst KV Oostende 2
Gelijkspel 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 10e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Sint-Truiden - KV Oostende Opstelling Sint-Truiden Opstelling KV Oostende Live Sint-Truiden - KV Oostende Live Sint-Truiden - KV Oostende kijken Sint-Truiden - KV Oostende kijken Live Sint-Truiden - KV Oostende stream Sint-Truiden - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - KV Oostende Uitslag Sint-Truiden - KV Oostende Statistieken Sint-Truiden - KV Oostende Jupiler Pro League 2020/2021 Sint-Truiden - KV Oostende wedden Sint-Truiden - KV Oostende gokken Sint-Truiden - KV Oostende Unibet