Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-0) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 15 augustus 2020 - 19:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 15 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door K. Rezaei, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting Charleroi uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sporting Charleroi - KV Oostende 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel KV Oostende Wissel C. McGeehan voor A. Hjulsager KV Oostende
50' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Bataille KV Oostende
57' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Gueye KV Oostende
61' Wissel KV Oostende Wissel M. Kvasina voor M. Gueye KV Oostende
63' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Rezaei voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
69' Wissel KV Oostende Wissel T. Matam voor A. Skúlason KV Oostende
76' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei met assist van A. Gholizadeh Sporting Charleroi 1-0
80' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor R. Morioka Sporting Charleroi
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel Lucas Ribeiro voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
86' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Henen voor M. Fall Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - KV Oostende
Opstellingen Sporting Charleroi - KV Oostende
De opstellingen van Sporting Charleroi en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende

Sporting Charleroi en KV Oostende treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 16 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sporting Charleroi als KV Oostende wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Sporting Charleroi 6
Winst KV Oostende 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 1e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 18e plaats.