Nabeschouwing Sporting Charleroi - OH Leuven (1-1) || Jupiler Pro League 2020/2021

Woensdag 27 januari 2021 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Sporting Charleroi het woensdag 27 januari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - OH Leuven (1-1)

De Jupiler Pro League 2020/2021 wedstrijd tussen Sporting Charleroi en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door K. Sowah, waarmee OH Leuven met 0-1 de leiding nam. Sporting Charleroi kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Dessoleil, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sporting Charleroi - OH Leuven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt OH Leuven Doelpunt K. Sowah met assist van S. Schrijvers OH Leuven 0-1
46' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor G. Gillet Sporting Charleroi
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Rezaei voor S. Berahino Sporting Charleroi
46' Wissel OH Leuven Wissel D. Tshimanga voor X. Mercier OH Leuven
49' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Fall Sporting Charleroi
60' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor D. Tshimanga OH Leuven
61' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt D. Dessoleil Sporting Charleroi 1-1
64' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Malinov OH Leuven
67' Wissel OH Leuven Wissel D. Vekemans voor A. Allemeersch OH Leuven
67' Wissel OH Leuven Wissel O. Myny voor T. Vlietinck OH Leuven
81' Wissel OH Leuven Wissel Moussa Al Tamari voor S. Schrijvers OH Leuven
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel Ł. Teodorczyk voor S. Nicholson Sporting Charleroi
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Bruno voor M. Fall Sporting Charleroi
90' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Moussa Al Tamari OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - OH Leuven
Opstellingen Sporting Charleroi - OH Leuven
De opstellingen van Sporting Charleroi en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.