Nabeschouwing Sporting Charleroi - Waasland-Beveren (0-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Woensdag 2 december 2020 - 17:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Sporting Charleroi het woensdag 2 december 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Waasland-Beveren (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 0-2 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Koita, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut moest M. Ilaimaharitra van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Lothar D'hondt een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sporting Charleroi verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Waasland-Beveren via een goal van A. Koita in de 91e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren.

LIVE Sporting Charleroi - Waasland-Beveren 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Heymans Waasland-Beveren
30' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Wiegel Waasland-Beveren
35' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt A. Koita met assist van M. Frey Waasland-Beveren 0-1
46' Rode kaart Sporting Charleroi Rode kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
62' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Rezaei voor J. Van Cleemput Sporting Charleroi
62' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Schryvers voor A. Wiegel Waasland-Beveren
77' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Berahino voor G. Gillet Sporting Charleroi
80' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Vukotić voor G. Mandjeck Waasland-Beveren
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Nkuba voor J. Kayembe Sporting Charleroi
84' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Bertone Waasland-Beveren
87' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor K. Nkuba Sporting Charleroi
91' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt A. Koita met assist van D. Heymans Waasland-Beveren 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Waasland-Beveren
Opstellingen Sporting Charleroi - Waasland-Beveren
De opstellingen van Sporting Charleroi en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.