Nabeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen (1-0) || Jupiler Pro League 2020/2021

Woensdag 17 februari 2021 - 17:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Waasland-Beveren het woensdag 17 februari 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-0 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Frey, waarmee Waasland-Beveren met 1-0 de leiding nam. AS Eupen kreeg via S. Peeters in de 30e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Erik Lambrechts de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Waasland-Beveren.

LIVE Waasland-Beveren - AS Eupen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt M. Frey Waasland-Beveren 1-0
29' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor S. Leuko Waasland-Beveren
30' Penalty gemist AS Eupen Penalty gemist S. Peeters AS Eupen
57' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Prevljak AS Eupen
68' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Heymans voor J. Faucher Waasland-Beveren
68' Wissel AS Eupen Wissel J. Ngoy voor S. Miangué AS Eupen
74' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Albanese Waasland-Beveren
82' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Efford voor A. Koita Waasland-Beveren
82' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Cijntje voor A. Albanese Waasland-Beveren
82' Wissel AS Eupen Wissel K. N’Dri voor E. Kayembe AS Eupen
85' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor S. Nilsen Waasland-Beveren
89' Wissel AS Eupen Wissel M. Koch voor Jordi Amat AS Eupen
92' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor K. N’Dri AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - AS Eupen
Opstellingen Waasland-Beveren - AS Eupen
De opstellingen van Waasland-Beveren en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen

Waasland-Beveren en AS Eupen treffen elkaar in de 26e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 7 november 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Waasland-Beveren als AS Eupen wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 3
Winst AS Eupen 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 18e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 14e plaats.