Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge (0-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 6 februari 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 6 februari 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 0-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door N. Lang, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Club Brugge opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het N. Lang die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Club Brugge.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Club Brugge.

LIVE Waasland-Beveren - Club Brugge 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Club Brugge Doelpunt N. Lang met assist van E. Sobol Club Brugge 0-1
46' Wissel Club Brugge Wissel T. Chong voor D. Okereke Club Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel S. Denswil voor E. Sobol Club Brugge
65' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Miguel Vieira Waasland-Beveren
67' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Sinani voor A. Albanese Waasland-Beveren
71' Wissel Club Brugge Wissel C. De Ketelaere voor H. Vanaken Club Brugge
71' Wissel Club Brugge Wissel Y. Badji voor B. Dost Club Brugge
76' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Nilsen voor G. Mandjeck Waasland-Beveren
76' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Wiegel voor J. Schryvers Waasland-Beveren
84' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotić Waasland-Beveren
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Efford voor Miguel Vieira Waasland-Beveren
86' Wissel Club Brugge Wissel É. Balanta voor R. Vormer Club Brugge
94' Doelpunt Club Brugge Doelpunt N. Lang met assist van T. Chong Club Brugge 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Club Brugge
Opstellingen Waasland-Beveren - Club Brugge
De opstellingen van Waasland-Beveren en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge

Waasland-Beveren en Club Brugge treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 12 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 12 keer wist de ploeg van Waasland-Beveren te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Waasland-Beveren. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 3
Winst Club Brugge 12
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 18e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 1e plaats.