Nabeschouwing Waasland-Beveren - Gent (1-4) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 1 november 2020 - 20:45 uur



In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Waasland-Beveren het zondag 1 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Gent (1-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Gent is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-4 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door N. Dorsch, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Gent kreeg via N. Dorsch in de 27e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Erik Lambrechts de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 29e werd de voorsprong voor Gent verdubbeld dankzij een doelpunt van R. Yaremchuk.

In de 37e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee R. Yaremchuk zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Gent geen gas terug, waardoor in de 44e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van R. Yaremchuk. In de 51e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het D. Sinani die namens Waasland-Beveren het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erik Lambrechts en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Gent.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - Gent
Goals
1
4
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
4
0
Schoten totaal
8
13
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
102
111
Gevaarlijke aanvallen
62
64
Overtredingen
8
9
Buitenspel
0
1
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Waasland-Beveren - Gent 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukčević Waasland-Beveren
27' Doelpunt Gent Doelpunt N. Dorsch Gent 0-1
27' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Wiegel Waasland-Beveren
27' Penalty gemist Gent Penalty gemist N. Dorsch Gent
28' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotić Waasland-Beveren
29' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van O. Bukari Gent 0-2
37' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van M. Mohammadi Gent 0-3
44' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van V. Odjidja-Ofoe Gent 0-4
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Gamboa voor A. Albanese Waasland-Beveren
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Efford voor D. Heymans Waasland-Beveren
51' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Sinani Waasland-Beveren 1-4
53' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Gamboa Waasland-Beveren
61' Wissel Gent Wissel M. Parmentier voor V. Odjidja-Ofoe Gent
71' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Koita voor J. Schryvers Waasland-Beveren
73' Wissel Gent Wissel T. Kleindienst voor A. Niangbo Gent
80' Wissel Gent Wissel S. Kums voor N. Dorsch Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Gent
Opstellingen Waasland-Beveren - Gent
De opstellingen van Waasland-Beveren en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Gent zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Nicky Hayen
Wissels Waasland-Beveren
# Speler Pos.
44 Brent Gabriel K
21 Lucas Pirard K
27 Jenthe Maertens V
19 Alexis Gamboa V
15 Dries Wuytens V
8 Djihad Bizimana M
29 Matthias Verreth A
11 Joseph Efford A
17 Aboubakary Koita A
Formatie 4-3-3
Coach Wim De Decker
Wissels Gent
# Speler Pos.
26 Colin Coosemans K
36 Dino Arslanagic V
9 Roman Bezus M
19 Matisse Samoise M
24 Sven Kums M
18 Dylan Mbayo A
34 Tim Kleindienst A
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Gent

Waasland-Beveren en Gent treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 15 maart 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 14 keer wist de ploeg van Waasland-Beveren te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Waasland-Beveren. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Waasland-Beveren 2
Winst Gent 14
Gelijkspel 2
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 17e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Waasland-Beveren - Gent Opstelling Waasland-Beveren Opstelling Gent Live Waasland-Beveren - Gent Live Waasland-Beveren - Gent kijken Waasland-Beveren - Gent kijken Live Waasland-Beveren - Gent stream Waasland-Beveren - Gent Fox Sports Nabeschouwing Waasland-Beveren - Gent Uitslag Waasland-Beveren - Gent Statistieken Waasland-Beveren - Gent Jupiler Pro League 2020/2021 Waasland-Beveren - Gent wedden Waasland-Beveren - Gent gokken Waasland-Beveren - Gent Unibet