Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sint-Truiden (2-4) || Jupiler Pro League 2020/2021

Dinsdag 6 april 2021 - 19:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Waasland-Beveren het dinsdag 6 april 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sint-Truiden (2-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 2-4 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Waasland-Beveren kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Frey. In de 27e minuut moest A. Vukotić van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Nathan Verboomen een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Waasland-Beveren verder met een speler minder. Na de openingsgoal kwam Sint-Truiden in de 32e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Y. Suzuki.

In de 51e minuut was het Sint-Truiden dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van I. Mboyo. In de 73e minuut moest Waasland-Beveren verder met een man minder, nadat D. Wuytens een tweede gele kaart kreeg. Na 75 minuten kwam Sint-Truiden op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van I. Mboyo. Het lukte Waasland-Beveren na 78 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat L. Verstraete de 2-3 wist te scoren. Even later in de 84e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 2-4 gezet door Y. Suzuki van Sint-Truiden.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nathan Verboomen en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Sint-Truiden.

LIVE Waasland-Beveren - Sint-Truiden 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt M. Frey met assist van S. Nilsen Waasland-Beveren 1-0
14' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Sinani Waasland-Beveren
20' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor I. Mboyo Sint-Truiden
27' Rode kaart Waasland-Beveren Rode kaart voor A. Vukotić Waasland-Beveren
32' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Suzuki met assist van C. Brüls Sint-Truiden 1-1
37' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor J. Pius Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Van Dessel voor F. Colidio Sint-Truiden
51' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt I. Mboyo met assist van D. Hashioka Sint-Truiden 1-2
57' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Efford voor S. Nilsen Waasland-Beveren
60' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Verstraete Waasland-Beveren
70' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Wuytens Waasland-Beveren
73' Tweede gele kaart Waasland-Beveren Tweede gele kaart voor D. Wuytens Waasland-Beveren
75' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt I. Mboyo Sint-Truiden 1-3
78' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt L. Verstraete Waasland-Beveren 2-3
80' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Albanese voor A. Khammas Waasland-Beveren
81' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Janssens voor I. Mboyo Sint-Truiden
84' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Suzuki met assist van D. Hashioka Sint-Truiden 2-4
86' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Faucher Waasland-Beveren
86' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Mertens voor J. Schryvers Waasland-Beveren
86' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Faucher voor M. Frey Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Sint-Truiden
Opstellingen Waasland-Beveren - Sint-Truiden
De opstellingen van Waasland-Beveren en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.