Nabeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge (1-0) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 26 december 2020 - 16:15 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 26 december 2020 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door J. Dompé, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Cercle Brugge kreeg via K. Hoggas in de 90e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Christof Dierick de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor Zulte-Waregem de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Zulte-Waregem - Cercle Brugge 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. Marcq Zulte-Waregem
62' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Hotič voor Vitinho Cercle Brugge
65' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor D. Velkovski Cercle Brugge
66' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. Opare Zulte-Waregem
71' Wissel Cercle Brugge Wissel C. Dekuyper voor C. Vanhoutte Cercle Brugge
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Dompé voor N. Kainourgios Zulte-Waregem
83' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Dompé met assist van O. Deschacht Zulte-Waregem 1-0
87' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. Dompé Zulte-Waregem
90' Penalty gemist Cercle Brugge Penalty gemist K. Hoggas Cercle Brugge
92' Wissel Zulte-Waregem Wissel E. Pletinckx voor J. Vossen Zulte-Waregem
93' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Sissako voor O. Govea Zulte-Waregem
94' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Marcelin Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Cercle Brugge
Opstellingen Zulte-Waregem - Cercle Brugge
De opstellingen van Zulte-Waregem en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge

Zulte-Waregem en Cercle Brugge treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 8 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Cercle Brugge slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zulte-Waregem 12
Winst Cercle Brugge 9
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 13e positie staat, terwijl we Cercle Brugge terugvinden op de 14e plaats.