Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent (2-7) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 18 april 2021 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Zulte-Waregem het zondag 18 april 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent (2-7)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Gent is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 2-7 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Castro-Montes, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Gent vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Yaremchuk op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee A. Castro-Montes zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Gent geen gas terug, waardoor in de 48e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Ngadeu-Ngadjui. In de 63e minuut werd de stand op 0-5 gezet na een benutte penalty van Gent speler V. Odjidja-Ofoe. In de 75e minuut was het A. De Bruyn van Gent wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Zulte-Waregem om te scoren. In de 80e minuut zette G. Bruno de stand op 1-6 in het voordeel van Zulte-Waregem. In de 84e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door R. Yaremchuk van Gent die daarmee tekende voor de 1-7. In de 86e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Zulte-Waregem had E. Pletinckx het laatste woord door de 2-7 eindstand op het bord te zetten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lawrence Visser bij een 2-7 eindstand in het voordeel van Gent.

LIVE Zulte-Waregem - Gent 2-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Gent Doelpunt A. Castro-Montes met assist van R. Yaremchuk Gent 0-1
29' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van V. Odjidja-Ofoe Gent 0-2
30' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. Marcq Zulte-Waregem
40' Doelpunt Gent Doelpunt A. Castro-Montes met assist van M. Mohammadi Gent 0-3
48' Doelpunt Gent Doelpunt M. Ngadeu-Ngadjui met assist van V. Odjidja-Ofoe Gent 0-4
51' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor O. Deschacht Zulte-Waregem
57' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Bezus Gent
60' Wissel Gent Wissel N. Dorsch voor R. Bezus Gent
63' Penalty Gent Penalty V. Odjidja-Ofoe Gent 0-5
66' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. De Smet voor O. Govea Zulte-Waregem
66' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Colassin voor I. Seck Zulte-Waregem
67' Wissel Zulte-Waregem Wissel P. Armenakas voor T. Chorý Zulte-Waregem
69' Wissel Gent Wissel A. De Bruyn voor A. Castro-Montes Gent
69' Wissel Gent Wissel Y. Malede voor T. Tissoudali Gent
69' Wissel Gent Wissel S. Kums voor V. Odjidja-Ofoe Gent
75' Doelpunt Gent Doelpunt A. De Bruyn met assist van M. Mohammadi Gent 0-6
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Van Hecke voor D. Marcq Zulte-Waregem
80' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Bruno Zulte-Waregem 1-6
84' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van N. Dorsch Gent 1-7
86' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt E. Pletinckx met assist van M. De Smet Zulte-Waregem 2-7
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Gent
Opstellingen Zulte-Waregem - Gent
De opstellingen van Zulte-Waregem en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gent zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.