Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (0-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 19 december 2020 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 19 december 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Y. Suzuki, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. In de 61e minuut kreeg W. Bianda van Zulte-Waregem voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Zulte-Waregem de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sint-Truiden via een goal van M. Caufriez in de 92e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden.

LIVE Zulte-Waregem - Sint-Truiden 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor N. Kainourgios Zulte-Waregem
13' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor I. Sankhon Sint-Truiden
28' Wissel Sint-Truiden Wissel Pol García voor I. Sankhon Sint-Truiden
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Srarfi voor N. Kainourgios Zulte-Waregem
48' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor W. Bianda Zulte-Waregem
56' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Suzuki met assist van M. Caufriez Sint-Truiden 0-1
61' Tweede gele kaart Zulte-Waregem Tweede gele kaart voor W. Bianda Zulte-Waregem
63' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. De Ridder Sint-Truiden
78' Wissel Sint-Truiden Wissel O. Filippov voor Y. Suzuki Sint-Truiden
83' Wissel Zulte-Waregem Wissel P. Armenakas voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
83' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Sissako voor D. Opare Zulte-Waregem
84' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. Vossen Zulte-Waregem
85' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor F. Colidio Sint-Truiden
92' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt M. Caufriez met assist van O. Filippov Sint-Truiden 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Sint-Truiden
Opstellingen Zulte-Waregem - Sint-Truiden
De opstellingen van Zulte-Waregem en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.