Nabeschouwing HBS - Kozakken Boys (1-2) || KNVB Beker 2015/2016

Woensdag 28 oktober 2015 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2015/2016 neemt HBS het woensdag 28 oktober 2015 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Kozakken Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Craeyenhout in Den Haag.

Via de HBS - Kozakken Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HBS - Kozakken Boys (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen HBS en Kozakken Boys is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kozakken Boys. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 5e minuut dacht HBS op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Westdijk. Helaas voor HBS werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Kozakken Boys dat via L. Bot dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Grot dacht na 36 minuten te scoren voor Kozakken Boys, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken HBS - Kozakken Boys
1
2
LIVE HBS - Kozakken Boys 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HBS - Kozakken Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt HBS Doelpunt T. Westdijk HBS
12' Wissel Kozakken Boys Wissel M. Lukoki voor G. Stout Kozakken Boys
16' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt L. Bot Kozakken Boys
17' Wissel HBS Wissel M. Tros voor K. Schutte HBS
29' Gele kaart HBS Gele kaart voor T. Westdijk HBS
36' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt S. Grot Kozakken Boys
53' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor M. Lukoki Kozakken Boys
57' Wissel Kozakken Boys Wissel Y. de Boer voor M. Eloisghiri Kozakken Boys
74' Wissel HBS Wissel J. Jonkman voor Jasper Roberti HBS
78' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor B. Jongeneel Kozakken Boys
82' Wissel Kozakken Boys Wissel S. Husen voor B. Jongeneel Kozakken Boys
89' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor W. Pollemans Kozakken Boys
92' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor Q. Jakoba Kozakken Boys
Video hoogtepunten en samenvatting HBS - Kozakken Boys
Opstellingen HBS - Kozakken Boys

Voorbeschouwing HBS - Kozakken Boys

HBS en Kozakken Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat HBS en Kozakken Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.