Nabeschouwing Eibar - Leganés (0-0) || Primera División 2019/2020

Donderdag 9 juli 2020 - 19:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Eibar het donderdag 9 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Leganés (0-0)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Eibar en Leganés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Eibar en Leganés gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Eibar - Leganés 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Leganés Gele kaart voor U. Bustinza Leganés
46' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
53' Gele kaart Leganés Gele kaart voor D. Siovas Leganés
55' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor R. Correa SD Eibar
61' Wissel Leganés Wissel J. Eraso voor A. Ruibal Garcia Leganés
62' Wissel SD Eibar Wissel S. Cristoforo voor R. Correa SD Eibar
62' Wissel SD Eibar Wissel T. Inui voor P. Leon SD Eibar
62' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor S. Enrich SD Eibar
73' Wissel SD Eibar Wissel Quique voor Kike SD Eibar
73' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Charles SD Eibar
81' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Leganés
82' Wissel Leganés Wissel R. Assale voor Guerrero Leganés
89' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Pichu Cuellar Leganés
89' Wissel Leganés Wissel C. Awaziem voor U. Bustinza Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Leganés
Opstellingen Eibar - Leganés
De opstellingen van Eibar en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Leganés

Eibar en Leganés treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Leganés in de Primera División vond plaats op 3 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Eibar favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Leganés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Eibar 5
Winst Leganés 0
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 15e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 19e plaats.