Nabeschouwing Eibar - Osasuna (0-2) || Primera División 2019/2020

Donderdag 2 juli 2020 - 19:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Eibar het donderdag 2 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Osasuna (0-2)

Het Primera División duel tussen Eibar en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 0-2 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Garcia, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. Osasuna vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Garcia op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Osasuna.

LIVE Eibar - Osasuna 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor R. Correa SD Eibar
6' Doelpunt Osasuna Doelpunt R. Garcia Osasuna 0-1
46' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Enric Osasuna
53' Wissel Osasuna Wissel M. Cardona voor Enric Osasuna
59' Wissel SD Eibar Wissel P. Diop voor S. Cristoforo SD Eibar
59' Wissel SD Eibar Wissel S. Enrich voor Charles SD Eibar
73' Wissel SD Eibar Wissel T. Inui voor R. Correa SD Eibar
74' Doelpunt Osasuna Doelpunt R. Garcia met assist van M. Cardona Osasuna 0-2
78' Wissel Osasuna Wissel E. Barja voor A. Jose Osasuna
78' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor R. Garcia Osasuna
84' Wissel SD Eibar Wissel Quique voor Kike SD Eibar
84' Wissel SD Eibar Wissel M. Mari Sanchez voor P. Leon SD Eibar
88' Wissel Osasuna Wissel I. Perez voor J. Moncayola Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Osasuna
Opstellingen Eibar - Osasuna
De opstellingen van Eibar en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Osasuna

Eibar en Osasuna treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Osasuna in de Primera División vond plaats op 24 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Osasuna favoriet. 1 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eibar. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Eibar 0
Winst Osasuna 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 16e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 11e plaats.