Nabeschouwing Eibar - Valencia (1-0) || Primera División 2019/2020

Donderdag 25 juni 2020 - 19:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Eibar het donderdag 25 juni 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Valencia (1-0)

Het Primera División duel tussen Eibar en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 1-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van G. Kondogbia zette SD Eibar op een 1-0 voorsprong in de 16e minuut van de wedstrijd. In de 89e minuut kreeg E. Mangala van Valencia voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Valencia de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Eibar.

LIVE Eibar - Valencia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Eigen doelpunt SD Eibar Eigen doelpunt G. Kondogbia P. Leon SD Eibar 1-0
26' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
46' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor C. Soler Valencia
59' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Mangala Valencia
62' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor G. Guedes Valencia
62' Wissel Valencia Wissel A. Florenzi voor D. Wass Valencia
74' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Charles SD Eibar
78' Wissel SD Eibar Wissel S. Enrich voor Charles SD Eibar
79' Wissel SD Eibar Wissel S. Cristoforo voor P. Leon SD Eibar
81' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor S. Enrich SD Eibar
83' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Orellana SD Eibar
84' Wissel Valencia Wissel M. Gomez voor F. Torres Valencia
89' Tweede gele kaart Valencia Tweede gele kaart voor E. Mangala Valencia
93' Wissel SD Eibar Wissel S. Alvarez voor Kike SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Valencia
Opstellingen Eibar - Valencia
De opstellingen van Eibar en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Valencia

Eibar en Valencia treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Valencia in de Primera División vond plaats op 4 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Eibar als Valencia wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Eibar 4
Winst Valencia 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 17e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 8e plaats.