Nabeschouwing Real Betis - Valencia (2-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Betis het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Valencia (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door M. Gomez, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. Real Betis kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Joaquin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette S. Canales zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Betis de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea, waardoor Real Betis dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Betis - Valencia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor E. Gonzalez Real Betis
32' Doelpunt Valencia Doelpunt M. Gomez Valencia 0-1
37' Doelpunt Real Betis Doelpunt Joaquin met assist van A. Moreno Real Betis 1-1
57' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
64' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Moreno Real Betis
65' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor M. Vallejo Valencia
69' Wissel Real Betis Wissel B. Iglesias voor E. Gonzalez Real Betis
75' Wissel Valencia Wissel C. Soler voor Rodrigo Valencia
77' Wissel Real Betis Wissel A. Barragan voor Sidnei Real Betis
81' Wissel Real Betis Wissel Alfonso voor Loren Real Betis
86' Wissel Valencia Wissel Lee Kangin voor F. Torres Valencia
93' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Gaya Valencia
94' Doelpunt Real Betis Doelpunt S. Canales Real Betis 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Valencia
Opstellingen Real Betis - Valencia
De opstellingen van Real Betis en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Valencia

Real Betis en Valencia treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Valencia in de Primera División vond plaats op 21 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 13 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Real Betis. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Betis 6
Winst Valencia 13
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 17e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 9e plaats.