Nabeschouwing Real Madrid - Villarreal (2-1) || Primera División 2019/2020

Donderdag 16 juli 2020 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Madrid het donderdag 16 juli 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Alfredo Di Stéfano in Madrid.

Via de Real Madrid - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Villarreal (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door K. Benzema, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 77e minuut voor dat Real Madrid via K. Benzema op 2-0 kwam te staan. In de 83e minuut wist Villarreal de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Iborra. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Villarreal kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández, waardoor Real Madrid dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Madrid - Villarreal 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Chakla Villarreal
29' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van L. Modric Real Madrid 1-0
46' Wissel Villarreal Wissel Bruno voor R. Pena Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel P. J. Ontiveros voor S. Chukwueze Villarreal
54' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor D. Carvajal Real Madrid
62' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor L. Modric Real Madrid
62' Wissel Real Madrid Wissel Junior Vinicius voor E. Hazard Real Madrid
62' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor Rodrygo Real Madrid
63' Wissel Villarreal Wissel Iborra voor M. Morlanes Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel S. Cazorla voor M. Gomez Villarreal
68' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor X. Quintilla Villarreal
77' Penalty Real Madrid Penalty K. Benzema Real Madrid 2-0
82' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor Zambo Andre-Frank Villarreal
83' Doelpunt Villarreal Doelpunt Iborra met assist van Mario Gaspar Villarreal 2-1
84' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor D. Carvajal Real Madrid
85' Wissel Real Madrid Wissel F. Valverde voor L. Modric Real Madrid
85' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor T. Kroos Real Madrid
86' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Isco Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Villarreal
Opstellingen Real Madrid - Villarreal
De opstellingen van Real Madrid en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Villarreal

Real Madrid en Villarreal treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Villarreal in de Primera División vond plaats op 1 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 13
Winst Villarreal 4
Gelijkspel 10
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 1e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 5e plaats.