Nabeschouwing Real Sociedad - Osasuna (1-1) || Primera División 2019/2020

Zondag 14 juni 2020 - 22:00 uur



In de Primera División 2019/2020 neemt Real Sociedad het zondag 14 juni 2020 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Osasuna (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Real Sociedad en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. Adrian maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Osasuna vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Real Sociedad kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Oyarzabal, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Osasuna
Goals
1
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
116
113
Gevaarlijke aanvallen
37
56
Passes
644
323
Overtredingen
5
14
Buitenspel
3
4
Corners
1
6
Wissels
4
3
LIVE Real Sociedad - Osasuna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
29' Penalty Osasuna Penalty Adrian Osasuna 0-1
61' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Oyarzabal met assist van Willian Jose Real Sociedad 1-1
62' Wissel Real Sociedad Wissel A. Isak voor Willian Jose Real Sociedad
64' Wissel Osasuna Wissel Enric voor M. Cardona Osasuna
64' Wissel Osasuna Wissel A. Jose voor Adrian Osasuna
67' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Merino Real Sociedad
69' Wissel Osasuna Wissel J. Moncayola voor Oier Osasuna
72' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Enric Osasuna
73' Wissel Real Sociedad Wissel A. Januzaj voor Portu Real Sociedad
82' Wissel Real Sociedad Wissel A. Munoz voor N. Monreal Real Sociedad
82' Wissel Real Sociedad Wissel D. Llorente voor M. Merino Real Sociedad
87' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor I. Perez Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Osasuna
Opstellingen Real Sociedad - Osasuna
De opstellingen van Real Sociedad en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Osasuna

Real Sociedad en Osasuna treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Osasuna in de Primera División vond plaats op 22 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 6
Winst Osasuna 5
Gelijkspel 4
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 4e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Real Sociedad - Osasuna Opstelling Real Sociedad Opstelling Osasuna Live Real Sociedad - Osasuna Live Real Sociedad - Osasuna kijken Real Sociedad - Osasuna kijken Live Real Sociedad - Osasuna stream Real Sociedad - Osasuna Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Osasuna Uitslag Real Sociedad - Osasuna Statistieken Real Sociedad - Osasuna Primera División 2019/2020 Real Sociedad - Osasuna wedden Real Sociedad - Osasuna gokken Real Sociedad - Osasuna Unibet