Nabeschouwing Valencia - Levante (1-1) || Primera División 2019/2020

Vrijdag 12 juni 2020 - 22:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Valencia het vrijdag 12 juni 2020 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Levante (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Valencia en Levante geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Roger van Levante. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 74e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 90 minuten was het Rodrigo die Valencia op een 1-0 voorsprong zette. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat G. Melero van Levante een penalty wist te benutten in de 98e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Valencia - Levante 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Guillamon Sanmartin Valencia
47' Gele kaart Levante Gele kaart voor M. Roger Levante
53' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Miramon Levante
56' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor M. Gomez Valencia
57' Wissel Valencia Wissel D. Wass voor A. Florenzi Valencia
60' Wissel Levante Wissel B. Mayoral voor J. Morales Levante
61' Wissel Levante Wissel G. Melero voor R. Rochina Levante
68' Wissel Valencia Wissel F. Torres voor C. Soler Valencia
72' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Vukcevic Levante
74' Wissel Levante Wissel Tono voor E. Bardhi Levante
74' Wissel Levante Wissel N. Radoja voor N. Vukcevic Levante
74' Tweede gele kaart Levante Tweede gele kaart voor M. Roger Levante
84' Wissel Levante Wissel P. Martinez voor J. Campana Levante
87' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor G. Guedes Valencia
90' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van J. Gaya Valencia 1-0
98' Penalty Levante Penalty G. Melero Levante 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Levante
Opstellingen Valencia - Levante
De opstellingen van Valencia en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Levante

Valencia en Levante treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Levante in de Primera División vond plaats op 7 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Levante slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 10
Winst Levante 5
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 7e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 13e plaats.