Nabeschouwing Accrington Stanley - Barnsley (0-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 17 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Accrington Stanley het zaterdag 17 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Barnsley (0-2)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 0-2 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door C. Woodrow, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. In de 64e minuut kreeg Z. Fryers van Barnsley voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Barnsley de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Barnsley via een goal van K. Moore in de 94e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Barnsley.

LIVE Accrington Stanley - Barnsley 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
28' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Lindsay Barnsley
34' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Z. Fryers Barnsley
36' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 0-1
64' Tweede gele kaart Barnsley Tweede gele kaart voor Z. Fryers Barnsley
67' Wissel Barnsley Wissel Dani Pinillos voor C. Woodrow Barnsley
68' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Johnson Accrington Stanley
73' Wissel Barnsley Wissel J. Brownell voor M. Thiam Barnsley
77' Wissel Accrington Stanley Wissel M. Hall voor C. Johnson Accrington Stanley
79' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Brown voor D. Barlaser Accrington Stanley
84' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Brown Accrington Stanley
92' Wissel Barnsley Wissel M. Bähre voor A. Mowatt Barnsley
94' Doelpunt Barnsley Doelpunt K. Moore Barnsley 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Barnsley
Opstellingen Accrington Stanley - Barnsley
De opstellingen van Accrington Stanley en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.