Nabeschouwing Accrington Stanley - Portsmouth (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Accrington Stanley het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Portsmouth (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Accrington Stanley en Portsmouth geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door O. Hawkins, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Accrington Stanley kwam na 64 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Ihiekwe, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Accrington Stanley - Portsmouth 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor N. Thompson Portsmouth
50' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. McConville Accrington Stanley
62' Doelpunt Portsmouth Doelpunt O. Hawkins Portsmouth 0-1
64' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt M. Ihiekwe Accrington Stanley 1-1
81' Wissel Portsmouth Wissel B. Pitman voor O. Hawkins Portsmouth
88' Wissel Accrington Stanley Wissel M. Hall voor O. Zanzala Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Portsmouth
Opstellingen Accrington Stanley - Portsmouth
De opstellingen van Accrington Stanley en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.