Nabeschouwing Doncaster Rovers - Portsmouth (0-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 25 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Portsmouth (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Doncaster Rovers en Portsmouth geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor in de 83e minuut, waardoor Doncaster Rovers met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Doncaster Rovers en Portsmouth gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andy Haines niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Doncaster Rovers - Portsmouth 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor B. Thompson Portsmouth
46' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Whiteman Doncaster Rovers
46' Wissel Portsmouth Wissel B. Close voor B. Thompson Portsmouth
46' Wissel Portsmouth Wissel B. Pitman voor O. Hawkins Portsmouth
72' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Coppinger voor M. Wilks Doncaster Rovers
73' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Rowe voor M. Blair Doncaster Rovers
74' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor H. Kane Doncaster Rovers
77' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor B. Close Portsmouth
82' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Portsmouth
83' Rode kaart Doncaster Rovers Rode kaart voor Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Portsmouth
Opstellingen Doncaster Rovers - Portsmouth
De opstellingen van Doncaster Rovers en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Portsmouth

Doncaster Rovers en Portsmouth treffen elkaar in de 5e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Haines en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Doncaster Rovers en Portsmouth in de League One vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Doncaster Rovers favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Portsmouth slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Doncaster Rovers 2
Winst Portsmouth 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Doncaster Rovers op een 7e positie staat, terwijl we Portsmouth terugvinden op de 2e plaats.