Nabeschouwing Fleetwood Town - Portsmouth (2-5) || League One 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Fleetwood Town het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Portsmouth (2-5)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 2-5 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door B. Thompson, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Madden, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Fleetwood Town vervolgens op 2-1. Het was C. Evans die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

In de 51e minuut moest Fleetwood Town verder met een man minder, nadat D. Marney een tweede gele kaart kreeg. In de 57e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Portsmouth speler B. Pitman. Portsmouth kwam op voorsprong nadat A. Walkes de 2-3 wist te maken na 58 minuten. Even later viel in de 81e minuut opnieuw een doelpunt. Het was J. Lowe van Portsmouth die de score op 2-4 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door J. Lowe van Portsmouth die daarmee in de 84e minuut de eindstand bepaalde: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matt Donohue en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van Portsmouth.

LIVE Fleetwood Town - Portsmouth 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Portsmouth Wissel B. Haunstrup voor L. Brown Portsmouth
26' Doelpunt Portsmouth Doelpunt B. Thompson Portsmouth 0-1
33' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Marney Fleetwood Town
39' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden Fleetwood Town 1-1
41' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Madden Fleetwood Town
43' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor M. Clarke Portsmouth
43' Penalty Fleetwood Town Penalty C. Evans Fleetwood Town 2-1
51' Tweede gele kaart Fleetwood Town Tweede gele kaart voor D. Marney Fleetwood Town
53' Wissel Portsmouth Wissel G. Evans voor B. Close Portsmouth
54' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Wallace voor A. Hunter Fleetwood Town
57' Penalty Portsmouth Penalty B. Pitman Portsmouth 2-2
58' Doelpunt Portsmouth Doelpunt A. Walkes Portsmouth 2-3
63' Wissel Fleetwood Town Wissel K. Dempsey voor W. Burns Fleetwood Town
79' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Bolger voor H. Biggins Fleetwood Town
81' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Lowe Portsmouth 2-4
84' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Lowe Portsmouth 2-5
90' Wissel Portsmouth Wissel A. Green voor R. Curtis Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Portsmouth
Opstellingen Fleetwood Town - Portsmouth
De opstellingen van Fleetwood Town en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.