Nabeschouwing Luton Town - Burton Albion (2-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Burton Albion (2-0)

Het League One duel tussen Luton Town en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 2-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Stacey, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 73e minuut voor dat Luton Town via J. Collins op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Luton Town.

LIVE Luton Town - Burton Albion 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Stacey Luton Town 1-0
28' Wissel Luton Town Wissel J. Grant voor G. Rea Luton Town
33' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Hesketh Burton Albion
46' Wissel Burton Albion Wissel B. Fox voor J. Hesketh Burton Albion
53' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor B. Turner Burton Albion
55' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Quinn Burton Albion
70' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor H. Cornick Luton Town
73' Penalty Luton Town Penalty J. Collins Luton Town 2-0
74' Wissel Burton Albion Wissel K. Wallace voor S. Quinn Burton Albion
82' Wissel Burton Albion Wissel W. Miller voor D. Cole Burton Albion
83' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor B. Collins Burton Albion
88' Wissel Luton Town Wissel L. Berry voor E. Lee Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Burton Albion
Opstellingen Luton Town - Burton Albion
De opstellingen van Luton Town en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.