Nabeschouwing Peterborough United - Bristol Rovers (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Peterborough United het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Bristol Rovers (2-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 2-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Peterborough United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van M. Godden. Peterborough United vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. OHara op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist Bristol Rovers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Lockyer. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Bristol Rovers kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Busby, waardoor Peterborough United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Bristol Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Godden Peterborough United 1-0
10' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. OHara Peterborough United
26' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. OHara Peterborough United 2-0
38' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor K. Bennett Bristol Rovers
39' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Nichols Bristol Rovers
61' Wissel Peterborough United Wissel C. Cooke voor J. Cummings Peterborough United
62' Wissel Bristol Rovers Wissel G. Reilly voor D. Leadbitter Bristol Rovers
66' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Matthews voor K. Bennett Bristol Rovers
70' Wissel Bristol Rovers Wissel B. Mensah voor T. Nichols Bristol Rovers
81' Wissel Peterborough United Wissel L. Reed voor S. Dembele Peterborough United
87' Wissel Peterborough United Wissel M. Stevens voor M. Godden Peterborough United
93' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt T. Lockyer Bristol Rovers 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Bristol Rovers
Opstellingen Peterborough United - Bristol Rovers
De opstellingen van Peterborough United en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.