Nabeschouwing Plymouth Argyle - AFC Wimbledon (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - AFC Wimbledon (1-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 1-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door F. Ladapo, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Plymouth Argyle uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Plymouth Argyle - AFC Wimbledon
Goals
1
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
15
Schoten op doel
8
8
Aanvallen
85
91
Gevaarlijke aanvallen
40
48
Corners
9
8
LIVE Plymouth Argyle - AFC Wimbledon 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Smith-Brown Plymouth Argyle
75' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Ladapo Plymouth Argyle 1-0
80' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor S. Wagstaff AFC Wimbledon
90' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor B. Purrington AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - AFC Wimbledon
Opstellingen Plymouth Argyle - AFC Wimbledon
De opstellingen van Plymouth Argyle en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Plymouth Argyle
# Speler Pos.
10 Graham Carey AM-R
11 Ruben Lameiras AM-L
1 Matt Macey K
23 Ashley Smith-Brown LB
24 Peter Grant LCV
5 Ryan Edwards RCV
22 Tafari Lalibela Moore RB
8 David Fox LM
13 Stuart O'Keefe AM
4 Yann Songo'o RM
19 Freddie Ladapo A
Wissels Plymouth Argyle
# Speler Pos.
21 Kyle Letheren Wissel
6 Jamie Ness Wissel
16 Joel Grant Wissel
20 Gregg Wylde Wissel
29 Alex Fletcher Wissel
17 Lionel Ainsworth Wissel
18 Calum Dyson Wissel
Basiselftal AFC Wimbledon
# Speler Pos.
24 Joe McDonnell K
3 Ben Purrington LB
26 Rodney McDonald LCV
4 Abdulyussuf Adedeji Adeniyi Oshilaja RCV
2 Tennai Watson RB
19 Tom Soares LM
14 Liam Trotter CM
7 Scott Wagstaff RM
39 Joe Pigott LV
17 Andrew Barcham RV
10 Jake Jervis A
Wissels AFC Wimbledon
# Speler Pos.
1 Thomas King Wissel
12 Tyler Garratt Wissel
5 William Nightingale Wissel
40 Anthony Wordsworth Wissel
8 Anthony Hartigan Wissel
9 Kwesi Appiah Wissel
11 Mitchell Pinnock Wissel
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - AFC Wimbledon

Plymouth Argyle en AFC Wimbledon treffen elkaar in de 12e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Young en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en AFC Wimbledon in de League One vond plaats op 13 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Plymouth Argyle favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl AFC Wimbledon slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Plymouth Argyle 2
Winst AFC Wimbledon 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 24e positie staat, terwijl we AFC Wimbledon terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Plymouth Argyle - AFC Wimbledon Opstelling Plymouth Argyle Opstelling AFC Wimbledon Live Plymouth Argyle - AFC Wimbledon Live Plymouth Argyle - AFC Wimbledon kijken Plymouth Argyle - AFC Wimbledon kijken Live Plymouth Argyle - AFC Wimbledon stream Plymouth Argyle - AFC Wimbledon Fox Sports Nabeschouwing Plymouth Argyle - AFC Wimbledon Uitslag Plymouth Argyle - AFC Wimbledon Statistieken Plymouth Argyle - AFC Wimbledon League One 2018/2019 Plymouth Argyle - AFC Wimbledon wedden Plymouth Argyle - AFC Wimbledon gokken Plymouth Argyle - AFC Wimbledon Unibet