Nabeschouwing Shrewsbury Town - Plymouth Argyle (2-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Shrewsbury Town het dinsdag 27 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Plymouth Argyle (2-0)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 2-0 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door G. Docherty, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Okenabirhie op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town.

LIVE Shrewsbury Town - Plymouth Argyle 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt G. Docherty Shrewsbury Town 1-0
40' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor D. Fox Plymouth Argyle
47' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Grant Shrewsbury Town
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Taylor voor J. Grant Plymouth Argyle
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel G. Carey voor Ruben Lameiras Plymouth Argyle
56' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Gilliead voor O. Norburn Shrewsbury Town
68' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt F. Okenabirhie Shrewsbury Town 2-0
71' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Riley voor T. Moore Plymouth Argyle
81' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. John-Lewis voor A. Amadi-Holloway Shrewsbury Town
86' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Riley Plymouth Argyle
89' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor F. Okenabirhie Shrewsbury Town
92' Wissel Shrewsbury Town Wissel Abobaker Eisa voor F. Okenabirhie Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Plymouth Argyle
Opstellingen Shrewsbury Town - Plymouth Argyle
De opstellingen van Shrewsbury Town en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Plymouth Argyle

Shrewsbury Town en Plymouth Argyle treffen elkaar in de 20e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Plymouth Argyle in de League One vond plaats op 10 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Plymouth Argyle favoriet. 1 keer wist de ploeg van Shrewsbury Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Shrewsbury Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Shrewsbury Town 0
Winst Plymouth Argyle 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 17e positie staat, terwijl we Plymouth Argyle terugvinden op de 22e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.