Nabeschouwing Sunderland - Scunthorpe United (3-0) || League One 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Sunderland het zondag 19 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Scunthorpe United (3-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Power, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Sunderland vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Maja op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Sunderland, waarmee C. Maguire zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Sunderland gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Sunderland dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sunderland - Scunthorpe United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Sunderland Doelpunt M. Power Sunderland 1-0
25' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Maja Sunderland 2-0
28' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor M. Lund Scunthorpe United
42' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Maguire Sunderland 3-0
59' Wissel Sunderland Wissel R. James voor A. Matthews Sunderland
59' Wissel Scunthorpe United Wissel S. Humphrys voor A. Dales Scunthorpe United
65' Wissel Scunthorpe United Wissel F. Ojo voor M. Lund Scunthorpe United
70' Wissel Sunderland Wissel B. Mumba voor C. Maguire Sunderland
78' Wissel Scunthorpe United Wissel R. Colclough voor J. Morris Scunthorpe United
83' Wissel Sunderland Wissel L. ONien voor G. Honeyman Sunderland
94' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor M. Power Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Scunthorpe United
Opstellingen Sunderland - Scunthorpe United
De opstellingen van Sunderland en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.