Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Blackpool (0-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Blackpool (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Wycombe Wanderers en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Harriman van Wycombe Wanderers. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 89e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Wycombe Wanderers en Blackpool gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Nick Kinseley voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Wycombe Wanderers - Blackpool 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Taylor Blackpool
40' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Adam El-Abd Wycombe Wanderers
46' Wissel Blackpool Wissel J. OSullivan voor M. Nottingham Blackpool
53' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor M. Harriman Wycombe Wanderers
63' Wissel Blackpool Wissel J. Thompson voor C. Taylor Blackpool
73' Wissel Blackpool Wissel A. Gnanduillet voor J. Dodoo Blackpool
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor P. Cowan-Hall Wycombe Wanderers
81' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Mackail-Smith voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
89' Tweede gele kaart Wycombe Wanderers Tweede gele kaart voor M. Harriman Wycombe Wanderers
90' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sido Jombarti voor R Williams Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Blackpool
Opstellingen Wycombe Wanderers - Blackpool
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.