Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Burton Albion (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Burton Albion (2-1)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door J. Jacobson, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Akinfenwa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Burton Albion de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Sordell. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Burton Albion kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Wycombe Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wycombe Wanderers - Burton Albion 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. Jacobson Wycombe Wanderers 1-0
37' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Akinfenwa Wycombe Wanderers 2-0
47' Wissel Burton Albion Wissel D. McCrory voor S. Fraser Burton Albion
47' Doelpunt Burton Albion Doelpunt M. Sordell Burton Albion 2-1
54' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Cowan-Hall voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
66' Wissel Burton Albion Wissel D. Cole voor J. Hesketh Burton Albion
81' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Quinn Burton Albion
81' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
82' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor B. Morris M. Bloomfield Wycombe Wanderers
83' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor F. Onyedinma R Williams Wycombe Wanderers
87' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Wycombe Wanderers
94' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Burton Albion
Opstellingen Wycombe Wanderers - Burton Albion
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.