Nabeschouwing Bradford City - Peterborough United (3-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Bradford City het zaterdag 9 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Peterborough United (3-1)

Het League One duel tussen Bradford City en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bradford City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door J. Butterfield, waarmee Bradford City met 1-0 de leiding nam. In de 73e minuut was het Bradford City dat via I. Toney dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Matt Donohue. G. Cooper dacht na 73 minuten te scoren voor Bradford City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

L. OBrien zette Peterborough United even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Matt Donohue toegekende penalty wist te benutten.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 3-1 eindigde in een overwinning voor Bradford City.

Wedstrijdstatistieken Bradford City - Peterborough United
Goals
3
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
58
68
Gevaarlijke aanvallen
39
49
Corners
4
6
Wissels
3
0
LIVE Bradford City - Peterborough United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor David Ball Bradford City
40' Wissel Bradford City Wissel P. Caddis voor K. Mellor Bradford City
48' Wissel Bradford City Wissel A. Chicksen voor C. Woods Bradford City
70' Doelpunt Bradford City Doelpunt J. Butterfield met assist van L. OBrien Bradford City 1-0
73' Doelpunt Bradford City Doelpunt I. Toney met assist van J. Naismith Bradford City
73' Doelpunt Bradford City Doelpunt G. Cooper met assist van A. Woodyard Bradford City
83' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor E. Doyle David Ball Bradford City 2-0
86' Penalty Peterborough United Penalty L. OBrien E. Doyle Peterborough United 3-0
88' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor P. Caddis Peterborough United
89' Wissel Bradford City Wissel M. Maddison voor Bradford City 3-1
90' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor G. Cooper Peterborough United
91' Wissel Bradford City Wissel B. Clarke voor David Ball Bradford City
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Peterborough United
Opstellingen Bradford City - Peterborough United
De opstellingen van Bradford City en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Bradford City
# Speler Pos.
13 Ben Wilson K
38 Paul Caddis V
3 Adam Chicksen V
12 George Miller M
17 Billy Clarke M
43 Jake Maltby M
10 Jack Payne A
Basiselftal Peterborough United
# Speler Pos.
25 Conor O'Malley K
2 Jason Naismith V
5 Ryan Tafazolli V
6 Ben White V
18 Danny Lafferty M
4 Alex Woodyard M
21 Marcus Maddison M
29 Lee Tomlin M
14 Callum Cooke M
15 Joseph Ward A
9 Matt Godden A
Wissels Peterborough United
# Speler Pos.
1 Aaron Chapman K
16 Rhys Bennett V
11 Louis Samuel Reed M
23 Tyler Denton M
19 George Cooper M
26 Mathew Stevens A
17 Ivan Toney A
Voorbeschouwing Bradford City - Peterborough United

Bradford City en Peterborough United treffen elkaar in de 36e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bradford City en Peterborough United in de League One vond plaats op 17 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bradford City als Peterborough United wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bradford City 5
Winst Peterborough United 5
Gelijkspel 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bradford City op een 23e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Bradford City - Peterborough United Opstelling Bradford City Opstelling Peterborough United Live Bradford City - Peterborough United Live Bradford City - Peterborough United kijken Bradford City - Peterborough United kijken Live Bradford City - Peterborough United stream Bradford City - Peterborough United Fox Sports Nabeschouwing Bradford City - Peterborough United Uitslag Bradford City - Peterborough United Statistieken Bradford City - Peterborough United League One 2018/2019 Bradford City - Peterborough United wedden Bradford City - Peterborough United gokken Bradford City - Peterborough United Unibet