Nabeschouwing Charlton Athletic - Coventry City (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Charlton Athletic het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Coventry City (1-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. L. Taylor maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Charlton Athletic vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Coventry City kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Bakayoko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette A. Bakayoko zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Coventry City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Coventry City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Charlton Athletic - Coventry City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor L. Kelly Coventry City
47' Penalty Charlton Athletic Penalty L. Taylor Charlton Athletic 1-0
57' Wissel Coventry City Wissel J. Hiwula-Mayifuila voor L. Kelly Coventry City
57' Wissel Coventry City Wissel A. Bakayoko voor J. Clarke-Harris Coventry City
76' Wissel Charlton Athletic Wissel G. Lapslie voor B. Reeves Charlton Athletic
81' Doelpunt Coventry City Doelpunt A. Bakayoko Coventry City 1-1
91' Doelpunt Coventry City Doelpunt A. Bakayoko Coventry City 1-2
92' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Coventry City
Opstellingen Charlton Athletic - Coventry City
De opstellingen van Charlton Athletic en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Coventry City

Charlton Athletic en Coventry City treffen elkaar in de 12e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Coventry City in de League One vond plaats op 14 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Charlton Athletic favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Coventry City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Charlton Athletic 1
Winst Coventry City 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 8e positie staat, terwijl we Coventry City terugvinden op de 14e plaats.