Nabeschouwing Doncaster Rovers - Luton Town (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 8 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 8 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Luton Town (2-1)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 2-1 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Blair, waarmee Doncaster Rovers met 1-0 de leiding nam. Luton Town kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Lee, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette B. Whiteman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Doncaster Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tom Nield, waardoor Doncaster Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Doncaster Rovers - Luton Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt M. Blair Doncaster Rovers 1-0
35' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Collins Luton Town
46' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Lee Luton Town 1-1
46' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt B. Whiteman Doncaster Rovers 2-1
55' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Wright Doncaster Rovers
61' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor M. Blair Doncaster Rovers
62' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. May voor M. Wilks Doncaster Rovers
75' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Anderson voor H. Kane Doncaster Rovers
76' Wissel Luton Town Wissel E. OKane voor J. Collins Luton Town
81' Wissel Doncaster Rovers Wissel P. Taylor voor J. Coppinger Doncaster Rovers
85' Wissel Luton Town Wissel A. Jarvis voor J. Grant Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Luton Town
Opstellingen Doncaster Rovers - Luton Town
De opstellingen van Doncaster Rovers en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Luton Town

Doncaster Rovers en Luton Town treffen elkaar in de 7e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Nield en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Doncaster Rovers en Luton Town in de League One vond plaats op 26 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Doncaster Rovers. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Doncaster Rovers favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Luton Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Doncaster Rovers 1
Winst Luton Town 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Doncaster Rovers op een 7e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 9e plaats.