Nabeschouwing Doncaster Rovers - Oxford United (2-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Oxford United (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Doncaster Rovers en Oxford United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. B. Whiteman maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Doncaster Rovers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Oxford United kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Whyte, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette A. May zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Doncaster Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Oxford United nadat J. Ruffles in de 97e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Doncaster Rovers - Oxford United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor R. Dickie Oxford United
20' Penalty Doncaster Rovers Penalty B. Whiteman Doncaster Rovers 1-0
45' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Crawford Doncaster Rovers
47' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Mousinho Oxford United
48' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Hanson Oxford United
61' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Ruffles Oxford United
64' Doelpunt Oxford United Doelpunt G. Whyte Oxford United 1-1
73' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Rowe voor A. Crawford Doncaster Rovers
75' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Blair voor S. Cummings Doncaster Rovers
80' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Butler Doncaster Rovers
84' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. May voor J. Coppinger Doncaster Rovers
88' Wissel Oxford United Wissel L. Garbutt voor J. Mackie Oxford United
90' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt A. May Doncaster Rovers 2-1
97' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Ruffles Oxford United 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Oxford United
Opstellingen Doncaster Rovers - Oxford United
De opstellingen van Doncaster Rovers en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.