Nabeschouwing Gillingham - Walsall (0-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het zaterdag 19 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Walsall. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Walsall (0-3)

Het League One duel tussen Gillingham en Walsall is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 0-3 overwinning voor Walsall. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Cook, waarmee Walsall met 0-1 de leiding nam. Walsall vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Cook op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Walsall, waarmee A. Cook zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Drysdale, waardoor Walsall dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gillingham - Walsall 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Walsall Doelpunt A. Cook Walsall 0-1
19' Doelpunt Walsall Doelpunt A. Cook Walsall 0-2
35' Wissel Gillingham Wissel T. Eaves voor A. Lacey Gillingham
46' Wissel Gillingham Wissel J. Parker voor R. Charles-Cook Gillingham
47' Doelpunt Walsall Doelpunt A. Cook Walsall 0-3
63' Wissel Gillingham Wissel B. Hanlan voor C. Reilly Gillingham
80' Wissel Walsall Wissel S. Laird voor M. Jarvis Walsall
84' Wissel Walsall Wissel L. Kinsella voor J. Gordon Walsall
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Walsall
Opstellingen Gillingham - Walsall
De opstellingen van Gillingham en Walsall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Gillingham - Walsall

Gillingham en Walsall treffen elkaar in de 29e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Drysdale en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Walsall in de League One vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Walsall. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Walsall favoriet. 6 keer wist de ploeg van Gillingham te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Gillingham. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gillingham 3
Winst Walsall 6
Gelijkspel 8
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 17e positie staat, terwijl we Walsall terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.